![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam znalazłem taki skrypt dopasowałem już go do swojej strony wszystko działa tylko mam taki jeden problem bo wyświetlony wynik chce zapisać do pliku ,
i tu mój problem jak przypisać zmienne dla np imie nazwisko $ imie ='? ![]() $nazwisko ="? ![]() wyświetlany wynik to
oto skrypt
Ten post edytował motor 12.11.2006, 14:58:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 3 Dołączył: 6.07.2006 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z zewnątrz klasy?
Klasa jest dla php4 - pola definiowane są za pomocą var - nie ma więc ograniczeń dostępu do niech.
Albo wewnątrz klasy robisz sobie metodę:
Do tego oczywiście jakąś kontrole błędów powinieneś sobie zaaplikować... A potem z zewnątrz:
Może nie zrozumiałem problemu i jest on bardziej złożony? Ten post edytował koodlaty 12.11.2006, 19:42:37 -------------------- -----------------------
My hovercraft is full of eels! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mój problem chyba jest bardziej prozaiczny
![]() po prostu udało mi się odczytać xmla i wyświetlić go na stronie ale to mi nie wystarcza bo wyniki chce wpisać do bazy do tego potrzebuje przypisać zmienne ale nie wiem jak ![]()
$imie = ![]() Albo inaczej jak ma wyglądać zapytanie $qwery w moim przypadku ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:08 |