![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dla mnie bomba, bardzo mi się podoba
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda że reklamy są...
No może być, tylko szkoda że layout jest w HTML a nie w pliku oddzielnym. ps. pomyśl o optymalizacji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda jak zupełnie nie skończony. Według mnie na warsztat i do poprawki.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top jest bardzo fajny, alu juz kolory na forum sa troche mdle, moze dasz jakis gradient ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda że reklamy są... >> wiadomo komercja trzeba z czegos serwis utrzymywac No może być, tylko szkoda że layout jest w HTML a nie w pliku oddzielnym. ps. pomyśl o optymalizacji. >>>optymalizacji tzn?? Wygląda jak zupełnie nie skończony. Według mnie na warsztat i do poprawki.
>mowisz o kolorach o skinie moze konkretniej moglbys |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak Widać duże braki w rozplanowaniu skinu. Ikonki forów są jak nie z tej bajki. Więc proszę na warsztat migiem !
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:43 |