![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy ktos moze mnie nakierowac jak mam sie pozbyc tego cholernego odstepu pojawiajacego sie w IE. Marginy 0px i paddingi nic nie daja Musze miec zaokraglone narozniki i zrobilem cos takiego ze zastosowalem dwa pliki graficzne, jeden majacy zaokraglenie lewe i ciagnacy sie na szerokosc 1200px drugi majacy tylko zaokraglenie prawe i w css wyglada to tak #topheader { background:url(topleft.jpg) no-repeat top left; height:8px; /*wysokosc*/ } .topheaderr { background :url (topright.gif) no-repeat top right; height:8px; /*tyle maja wysokosci zdjecia*/ html <div id="topheader"> <div class="topheaderr"></div> </div> <div id="header"></div> I wlasnie pomiedzy topheader a header wypwyla mi odstep i nic nie pomaga, zeby go usunac tutaj link do screena http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d92872654615c020.html Nie wiem gdzie szukac jakiegos buga na ten wybryk explorera motze wy pomozecie dzieki Konrad -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie wygodnie takie cos zrobic z tabela:
Ten post edytował dtb 11.11.2006, 10:46:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj do css:
font-size: 0; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki qlash,
nastepnego dnia wpadlem tez na to, dodalem dla font size-u 1 px i zadzialalo w IE Pozdrawiam Kondor -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:04 |