![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik news.php, w którym includuje się plik comments.php jeżeli zmienna "mod" bedzie równała się comments (mod=comments), no i wszystko śmiaga, ale gdy już w pliku articles.php zrobie to samo to wywala mi błąd
Cytat Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\wamp\www\lee\cms\library\mysql.class.php on line 27 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\wamp\www\lee\cms\library\mysql.class.php on line 27 Błąd [3]: Wystąpił błąd podczas wykonywania zapytania Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) Co może być tego przyczyną ? Skrócony (wywaliłem co niepotrzebne) kod news.php
comments.php (skrócony)
articles.php
w pliku config.php mam require_once("mysql.class.php") i tam mam zdefiniowane połączenie z bazą (w config) czyli $connect = new Connect(...); i $MySQL = new MySQL; Tylko odpowiedzcie cokolwiek, bo stoje ze skryptem od tygodnia bo przyczyny nie mogę znaleźc :/ -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:42 |