![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam taki problem. Chodzi o maskowanie adresu powiązane z includowaniem. Jeśli wpisuję ten kod: Kod <?php if($_GET['id'] == 'omnie') { include('omnie.php') } ?> i ten kod wstawiam w pliku idex.php pod jakimś tekstm. I jak adres przybiera postać: http://mojastrona.php/index.php?id=omnie to plik zostaje wczytany, ale pojawia się również tekst ze strony główenej. Proszę pomóżcie mi! Jak mam zrobić żeby po wczytaniu tego pliku nie pojawiał mi się tekst ze strony głównej? Ja myślę że tutaj trzeba coś zrobić z funkcją emty. Proszę o pomoc!!! Pozdrawiam! ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos jest nie tak parser wywala mi błąd Parse error: syntax error, unexpected '}' in /media-x/index1.php on line 64 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
a nie
znowu cos jest nie tak. może sam przejżysz mój kod i poiwesz co jest źle parser mi teraz taki bład wywala: Kod Parse error: syntax error, unexpected $end in /media-x/index1.php on line 73
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
W 66 brakuje ci "echo" i na końcu }
Ten post edytował cornholio666 10.11.2006, 11:46:32 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:25 |