![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to fragment topicu z PRO, mówiącego o tym, jak konstruować jądro. (DeyV)
________________________________________________________ ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm. Webcity.plhttp://webcity.pl/artykuly.php/t/5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm.
Webcity.plhttp://webcity.pl/artykuly.php/t/5 Jakiej metody użyłeś do zaszyfrowania swojego posta? Nie mogę go rozkodować / zrozumieć. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to mi chodzi o to że formularze są obsługiwane przez funkcje np.cookie a szablony to łaczenie np. łaczenie.php łaczy ze soba z katalogu /szablony/1.html,2.html.radze przeczytać tamten artykół i jak coś to piszcie na 4479920
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to mi chodzi o to że formularze są obsługiwane przez funkcje np.cookie a szablony to łaczenie np. łaczenie.php łaczy ze soba z katalogu /szablony/1.html,2.html.radze przeczytać tamten artykół i jak coś to piszcie na 4479920
Jeszcze pare takich postow i bede w swoim CV wyraznie pisal "Umiem wyrazac sie i pisac poprawnie w jezyku polskim"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Lepiej tego nie rób. Ludzie nie lubią, jak ktoś sie wyróżnia, jeszcze byś zaczął patrzeć na szefa z góry? (bo w końcu nie łatwo znaleść drugiego takiego...
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, nie pomyslalem ze ten teoretyczny szef tez moze do innych mowic po SSL-u...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kubatron) to mi chodzi o to że formularze są obsługiwane przez funkcje np.cookie a szablony to łaczenie np. łaczenie.php łaczy ze soba z katalogu /szablony/1.html,2.html.radze przeczytać tamten artykół i jak coś to piszcie na 4479920
Ciekawy jestem czy on sam wie o czym mówi? ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
a nauczcie sie czytać
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Umiejetnosc mowienia w sposob niezrozumialy dla innych ludzi naprawde nie jest zadnym powodem do dumy...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jakiej metody użyłeś do zaszyfrowania swojego posta? Nie mogę go rozkodować / zrozumieć.
a moze to esperanto ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ....
Cytat ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O respekt ... patrzymy wlasnie na ewolucje jezyka polskiego ... wszyscy ludzie za 10-20 lat beda mieli mozgi przezarte przez hip-hop i polskie mtv i beda tak mowic ... tak bedzie Cytat ziomki
a najlepszy jest temat postu: Cytat dlaczego warto pisać po polsku
8) 8) 8) 8) wiem jestem okrutny ... ale tak juz mam .... a co do szyfrowania to to jest czysty free style ... widac ze chlopak uczyl sie u najlepszych ... wogole nie mozna go zrozumiec .... 8) cya |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a nauczcie sie czytać
![]() hej ty, chyba jesteś niesłyszący ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [...]
Jakiej metody użyłeś do zaszyfrowania swojego posta? Nie mogę go rozkodować / zrozumieć. [manual:002a1d955b]md6[/manual:002a1d955b] :wink: serio myslalem, ze uda mi sie zrozumiec ten post ale niestety moje mozliwosci - jako czlowieka - sa ograniczone i nic nie rozumiem... ale przypuszczam, ze kubatron chcial sie dowiedziec jak przekazywac zmienne z formularzy gdy uzywamy template'ow... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
powinno być:
"dlaczego warto pisać po polsku" --> "Gry programistyczne 3, kryptografia." ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:35 |