![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chce jak najlepiej wypozycjonowac strone w wyszukiwarkach typu google, onet, wp... Po 1 : jakie inne wyszukiwarki polecacie? Po 2 : co ma wplyw na pozycje strony w wyszukiwarce ? - wiem ze nazwa loga i alty przy obrazkach, wiem ze komentarz dodany w body, znam tez zasady metaznakow i poprawne konstruowanie opisow oraz nazwy serwisu, wiem tez ze ilosc linkow kierujacych do naszej strony i rzecz jasna ilosc odwiedzin ale co jeszcze ?... moze znaczniki tematow (h1 h2 itp) ? a moze inne triki o ktorych nie wiem ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Kangu 8.11.2006, 14:54:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... sądzę, że niewiele więcej ponadto co wymieniłeś się nie dowiesz. Takie rzeczy są strzeżone i zwykłym śmertelnikom nie pokazywane
![]() Co do google: to rzeczywiście ilość linków do naszego serwisu jest podobno dość znacząca. Ten post edytował misieq 8.11.2006, 15:23:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
są triki:
np: możesz uciec się do spamu (nie polecam) i umieścić taki kod: Kod <noscript>Wpisz tutaj swoje słowa kluczowe</noscript> roboty biorą pod uwagę nasycenie słowami kluczowymi. Nie zalecane jest stosowanie maskowania adresu gdyż niektóre roboty nie trafią pod wskazany adres. Zalecane jest (jak chcesz osiągną wysoką pozycję ) na stosowanie htmlu w naszej stronie. kodu powinno być definitywnie mniej niż tekstu. Poczytać więcej możesz na: http://webmaster.xk.pl/index.php?option=co...owanie_i_google Pozdrawiam ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:33 |