![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę Szanownych użytkowników o ocenienie/zkomentowanie mojego laya. ![]() ![]() http://kulpa.nazwa.pl/centrum.jpg Miłego oglądania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W skali od 0 do 10 : 0 ;]
To jest lay ? a co poza jednym efektem w topie i tym samym w nazwach działow jest tam z grafika zwiazane ![]() Dla mnie jest to screen marnego szablonu html ;] layem tego nazwac nie mozna -------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Jak dla mnie rowniez 0, a wrecz -1 za zly efekt lustrzanego odbicia. Spojrz jak wygladaja literki typu 'y' czy 'g'. Czy tak w rzeczywistosci by sie odbijalo?? Ogolnie cienizna...
PS: nie przesadzasz z nazywaniem tego layem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie zdecydowanie prostota jest ważna, a nie jakieś wodotryski, które raz zwalniają pzreglądarkę a 2, storna puchnie. Ogólnie spoko, każdy koment się liczy. Postaram się poprawić
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zwykle koledzy " trują bez sensu " lay to lay i to mazna nazwac lay jak kazdy projekt graficzny ....
Zwykła strona. Lustrzane odpicie jest ok moze ta literka Y coś tam zaslania ale jest ok. Kolory dobre ładnie. Mi się podoba. 4/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Cytat Dla mnie zdecydowanie prostota jest ważna, a nie jakieś wodotryski, które raz zwalniają pzreglądarkę a 2, storna puchnie. Nie mysle o zadnych wodotryskach, zadnych gownach latajacych za myszka. Tez jestem zwolennikiem prostych i przejrzystych stron. Ale rownoczesnie stron estetycznych i ladnych - twoja niestety sie do takowych nie zalicza (dla mnie). Co do puchniecia strony - a po co dajesz naglowki w menu jako obrazki (te z odbiciem)? Czy nie moglby to byc normalny napis? To jest wlasnie dla mnie przesadzanie. Dla marnego efektu 'strona puchnie'. Cytat jak zwykle koledzy " trują bez sensu " Moze dla ciebie. Powiedz mi czy widzisz jakas roznice (nie tylko w wykonaniu) w layu podanym w tym temacie, a podanym w innym (pierwszy z brzegu: Temat: layout Fedorapl). Jeszcze do Kretona: wlasnie - ile u ciebie 'na dzien dobry' bedzie obrazkow? 4 (logo + 3 naglowki). Teraz looknij na http://img504.imageshack.us/img504/5893/fedoraplgo4.png. Ile tam bedzie obrazkow po pocieciu (pomijajac te w artykulach - mowimy o layu)? Daloby rade zmiescic sie w 3 (logo + tlo dla naglowkow (ktore mozna wykorzystac tez w menu pokazujac niecale) + jasne tlo menu). I nazwiesz to spuchnieta strona? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo słabe, "lustro" w grafikach źle wykonane. 1/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok, ale nie wiem dlaczego non - stop słyszę : Temat : Fedora. Ok spoko lay. Nie wiem ale chyba nie istnieje nic innego jak temat Fedora. Oczywiście lay poprawię, wezmę się do roboty.
BTW: Musiałbym być chyba ślepy, żeby nie widzieć różnicy. I proszę nie porównywac tego go natury kretów ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Kreton 6.11.2006, 18:24:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:00 |