![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam skrypt php łączenia się z bazą danych
Teraz chciałbym zrobić to samo łączenie ale za pomocą klasy udostepniajacej polaczenie z baza danych. Aby klasa brala na siebie otwarcie i zamkniecie polaczenia. Możecie mi pomóc w tym? Dziękuję bardzo z góry! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Za pewne czekasz na gotową klasę. Stanowcze i kategorycznie: nie !. Poczytaj o OOP
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...a może nie?
Czekam na pomoc a nie na gotowca. Takim stwierdzeniem jak Twoje powyżej, można potraktować średnio co drugiego posta w tym dziale. Przypominam, że jest to "przedszkole", więc takie pytania jak moje powinny w szczególności spotkać się z pomocą a nie krytyką... Jeżeli napisanie - zapewne - kilku linijek kodu jest dla Ciebie zbytnim wysiłkiem, uciechą dla mnie będzie dobry link który pomoże mi odanleźć rozwiązanie mojego problemu. Dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dziękuję bardzo za pomoc!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
To tez moze cie naprowadzic:
http://forum.piwko.pl/viewtopic.php?t=7836 Mozesz podejrzec co i jak, a potem sprobowac napisac to samemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:17 |