![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki mały głupiutki problem: Chce żeby po najechaniu na obrazek ktory jest linkiem nastąpiła zmiana na inny obrazek i żeby ten drugi obrazek pozostal po kiknięciu ![]() Aktualnie mam tak: Jak na złość nie moge znaleść żadnej strony z takim rozwiazaniem ![]() Bede wdzieczny za podpowiedz czy glupiego linka do stronki z takim menu ![]() -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Ciapson
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
umiem, szukałem, tyle że nie takiej sekwencji wyrazów
![]() Dzieki za link -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko, zawsze do usług
![]() -------------------- Ciapson
|
|
|
![]()
|
|
I niby wszystko pieknie cacy ale to co wyszukuje google działa dokładnie tak samo jak to co ja zmajstrowalem
![]() ![]() To jak zmienić rysunek po najechaniu to ja wiem, tylko jak zrobic zeby zostal po kliknieciu na niego? To jest wlasciwe pytanie ![]() Ten post edytował Lombi 5.11.2006, 16:18:30 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żartujesz chyba?
![]() Usuń Kod onmouseout="src='img/ofirmie-off.png'" i voilla.edit: Bardziej poprawne jest użycie this.src, a nie samego src. Ten post edytował LBO 5.11.2006, 16:46:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:17 |