![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dopiero co zacząłem swoją przygodę z php a już natrafiłem na spory problem. Potrzebuję skryptu który po wpisaniu nicku postaci wyświetli tylko jego miasto. Na przykład. http://www.tibia.com/community/?subtopic=character po wpisaniu w pole "Seromontis" wyświetlane zostają jego dane, a ja chciałbym żeby wyświetlane było samo Residence (w tym przypadku jest to "Venore"). Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie wiem czy dam sam sobie z tym radę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... zabawa w zgadywanie ma się odbyć czy jak
![]() ![]() może napisałbyś chociaż jak masz dane przechowywane i gdzie, żeby był jakiś punkt zaczepienia -------------------- System Sprzedaży Internetowej Syspin: www.syspin.pl
Moja strona: www.tulikowski.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze to jest oficjalny serwer tibi i wątpię, żebyś dostał dostęp do bazy. Po drugie (co wynika z pierwszego) musisz sobie przeparsować stronę którą otrzymasz z wysłania postem danych formularz wygląda tak:
więc umieść ten sam na stronie, jeśli nie sprawdzają referera to problem rozwiązany, jeśli sprawdzają to kombinujesz z jego podmianą... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaan82: czego oczekujesz?
Ze znajdziemy ci gotowy skrypt? Ze go napiszemy? Czy pomozemy ci w konkretnym problemie przy pisaniu skryptu? --------- Zamykam. PW do mnie w celu wyjasnienia. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:38 |