![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pomozcie mi! mam skrypt : function aktualizuj_ilosc_towaru(id,limited) { ile=prompt('Wpisz Ilość Towaru \n Jeżeli z jakich kolwiek względów chcesz ZMNIEJSZYĆ Ilość towaru poprzeć liczbe którą chcesz zmniejszyć minusem: \'-\'',''); if(ile) { int spr=limited+ile; if(spr<0) { alert(Ilosc towaru nie moze byc ujemna); } else { window.location="?op=sklep&cmd=aktualizuj_ilosc&ile="+ile+"&id="+id;return " " } } function aktualizuj_ilosc_towaru(id,limited) { ile=prompt('Wpisz Ilość Towaru \n Jeżeli z jakich kolwiek względów chcesz ZMNIEJSZYĆ Ilość towaru poprzeć liczbe którą chcesz zmniejszyć minusem: \'-\'',''); if(ile) { int spr=limited+ile; if(spr<0) { alert(Ilosc towaru nie moze byc ujemna); } else { window.location="?op=sklep&cmd=aktualizuj_ilosc&ile="+ile+"&id="+id;return " " } } i wywołanie skryptu przez przykłady: aktualizuj_ilosc_towaru(id,5); aktualizuj_ilosc_towaru(id,0); aktualizuj_ilosc_towaru(id,5); aktualizuj_ilosc_towaru(id,0); wpisując do prompta liczbe np: a ) 5 b ) 0 c ) -5 ten skrypt nie działa pomozcie mi żeby działł poprawnie z gory dziekuje Ten post edytował wouga 4.11.2006, 20:44:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dziw się że nie działa. Niepozamykane klamry, nie ten język ( int przed nazwą zmiennej możesz użyć w javie a nie js ) a text w każdum języku zamyka się cudzysłowem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:24 |