![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki skrypt z formularzem. Wklepilem kawalek formularza i caly skrypt dodawania do bazy danych.
1. Czesc zawiera liste graczy w klanie. zaznacza sie je by pokazac kto gral w danym meczu. 2. To dodawanie formularza do BD mysql'a. A pytanie oczywiste. Gdzie jest blad ? Wydaje mi sie ze w multiselect bo pierwszy raz z ta funcja mam do czynienia. Ale byc moze gdzies indziej mam blad. HELP.
///////////////////////////// //DODANIE MECZU DO BD/////// ///////////////////////////
Ten post edytował Green-sc 4.11.2006, 15:50:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat A pytanie oczywiste. Gdzie jest blad Czy ty jakis quiz urządzasz czy oczekujesz pomocy? Jesli oczekujesz pomocy, to napisz laskawie czym objawia sie Twoj blad, czy dostajesz jakies errory lub cos podobnego. Bo rozumiem ze ten kawalek kodu co tu pokazales to tylko wyrwana z kontekstu czesc? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ty jakis quiz urządzasz czy oczekujesz pomocy? Jesli oczekujesz pomocy, to napisz laskawie czym objawia sie Twoj blad, czy dostajesz jakies errory lub cos podobnego. Bo rozumiem ze ten kawalek kodu co tu pokazales to tylko wyrwana z kontekstu czesc? Sory. Przejawia sie tym ze dodaje tylko ostatniego wybranego uzytkownika, reszta nie wiem czemu jest omijana. W sekcji php nie możesz napisać sobie tak poprostu tagów HTML, musisz ująć je w echo
echo jest tylko widac jego zakonczenie. 4 linijka. To wie ktos jak to naprawic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
w zapytaniu zamiast $_POST['sklad'] mam uzyc teraz $sklad?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wewnątrz pętli - tak.
|
|
|
![]()
|
|
Kurcze cos mi nie chodzi. Mozesz wstawic mi to do skryptu? Bo za bardzo nie wiem chyba w ktorym miejscu.
Ten post edytował Green-sc 5.11.2006, 00:41:50 |
|
|
![]()
|
|
Kurcze cos mi nie chodzi. Mozesz wstawic mi to do skryptu? Bo za bardzo nie wiem chyba w ktorym miejscu. to może kup sobie książkę ![]() Zrób to zapytanie które robisz dodając nrekord ale wewnątrz pętli i zmień nazwę zmiennej. Tyle. |
|
|
![]()
|
|
A wynik taki: Cytat Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /users/www/green/public_html/ae/admin/mecz.php on line 88
Ten post edytował Green-sc 5.11.2006, 01:14:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zapomniano ci jeszcze powiedziec, ze jesli select ma zwrocic tablice, to oprócz multiple, select musi miec nazwe tablicową, czyli u ciebie:
....name='sklad[]'.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:53 |