![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo proszę o pomoc, chiałbym aby mój licznik nie zliczał odwiedzin google ani validatora
jeśli mam taki warunek
licznik uruchomi się pod warunkiem że zmienna Próbowałem wariantów z FALSE===strpos($browser, 'bot') ale też mi niedziała, bo nie zliczaało wogóle odwiedzin. Proszę o pomoc w rozizaniu problemu Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuje nospor, tylkodziwne jest to że przedtem miałem kod
i nie chciało działać ![]() ![]() EDIT -- 12 listopad 2006 -- jednak i to nie pomaga, wcześniej jak w liczniku nie miałem tego warunku to miałem odwiedziny z numeru IP 88.198.196.10 i user_agent zwracał że jest to boot google. teraz też mam odwiecziny z tego IP ale user_agent zwraca też dane tak jak z normalnej przeglądarki (google może sobietak zmieniać). Jeśli tak to jak to bejść, ciachem i jak nie przyjmie to oznaczać że to bot ![]() Ten post edytował enigma 12.11.2006, 14:02:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:24 |