![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spotkanie SEO (ogłoszone na PiO, link na dole) ale i ogłoszenie tez poszło na WHT (webhostingtalk.pl) i pozwoliłem sobie także tutaj poinformować bo widziałem w innych postach hydeparkowych zainteresowanie tematem, poza tym na pewno będzie kilku konkretnych phpowców kłócących się na temat frameworków (hi hi)
![]() Cytuje za MMP: Cytat A więc lista: * MMP * AQQry * Xann * normanos * Lizard * apollan * KuRT * WebTronic + Kierowca * franek * Krupek * Jor.pl * fhc(dojdzie) * e-banki.info(dojdzie) * zahar * Wilk(dojdzie) * tomasdivius * xthor Prosze o potwierdzenie, i napisanie jeśli o kimś zapomniałem Data: 4 listopada Godzina: 17.00 Miejsce: Spotykamy się pod McDonald na Stawowej( naprzeciw dworca ), a potem udajemy się wspólnie na miejsce przeznaeczenia Osoby przyjezdne, które trza odebrać wcześniej( albo nie wiedzą gdzie jest zlokalizowany McDonal ) niech mi to powiedzą wcześniej. aktualny wątek tutaj: http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=218574 Ten post edytował normanos 3.11.2006, 09:22:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jedynego słusznego cake
![]() -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
he he nieprawda. nie jesteś na bieżąco
![]() ![]() Ten post edytował normanos 3.11.2006, 10:46:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie to że jestem sceptykiem ale mam dwa "ale":
1. Katowice. Mało atrakcyjna lokalizacja. Tam jest blisko chyba tylko z Sosnowca ![]() 2. Podałeś tą notkę trochę za późno, żeby można było potraktować poważnie i zaplanować wyjazd. Następnym razem może coś w Wawie? |
|
|
![]() ![]()
|
|
1. Katowice. Mało atrakcyjna lokalizacja. Tam jest blisko chyba tylko z Sosnowca ![]() nie przesadzaj, nieładnie to zabrzmiało :/ na śląsku jest masa ludzi i myślę, że dla nich to jak najbardziej dobra lokalizacja. 2. Podałeś tą notkę trochę za późno, żeby można było potraktować poważnie i zaplanować wyjazd. To prawda, mój błąd, przepraszam, ale nie pomyślałem sobie wcześniej aby także dać znać środowisku php :/ MMP tez nie pomyślał, więc zwale winę na niego ![]() Następnym razem może coś w Wawie? No to już Warszawiacy muszą się zorganizować ![]() Ja osobiście preferuje właśnie takie mieszane spotkania bo: 1. jest więcej ludzi 2. jest weselej 3. nie ma dominujących tematów (no ile można o tym SEO gadać, ja już nie mogę ![]() 4. hosting+php+seo = wszystko przenika się na różnych płaszczyznach ![]() hosting+php = wydajnośc aplikacji php+seo = ładne urle i inne bajery he he itd. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie przesadzaj, nieładnie to zabrzmiało :/ na śląsku jest masa ludzi i myślę, że dla nich to jak najbardziej dobra lokalizacja. Przepraszam, nie chciałem żeby to miało taki wydźwięk. Napisałem to mając w pamięci długie rozważania na temat miejsca spotkania zlotu php.pl, wtedy strasznie debatowano nad miejscem i skłaniano się do miast w centralnej Polsce gdzie jest blisko z możliwie jak największej ilości miejsc. A jednak Katowice to lokalizacja faktycznie najlepsza, ale tylko dla Śląska. |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli robi się jakiś ogólnopolski zlot to rzeczywiście trzeba ustalić jakiś kompromis, ale jak się robi jakieś lokalne spotkania to lokalizacja wydaje się oczywista
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat MMP tez nie pomyślał, więc zwale winę na niego MMP nie pomyślał że sie zbierze tylu ludzi by go zobaczyć ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do Katowic jest bardzo blisko jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu czy Krakowie.. z tego co pamiętam to połączenie z Warszawą też nie jest najgorsze koleją.. jedyny problem z większego skupiska ludności ma pomorze oraz wielkopolska
![]() BLAH, w sumie może się zjawię, ale trochę ciężko z czasem nawet w weekend ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
sf: daj znać to możemy w Tychów razem wyjechać
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Super, tylko szkoda że tak późno się dowiedziałem....
@mike_mech; dla mnie lepsze Katowice niż Warszawa (ta bliskość kaczek mnie dobija..), poza tym był już jeden zlot w Wa-wie. Tak jak wspomniałem, szkoda że powiadomiono tak późno o tym zlocie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:35 |