![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
prosze o konstruktywan krytyke tego: http://mihaup.boo.pl/projekt1.jpg layoutu. Ma byc to moja strona ( Freelancer php, mysql, xhtml, css ). Ten post edytował mihaup 2.11.2006, 17:15:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co tu oceniać??
Grafikę? Przecież z niej nikt nic sie nie dowie o kodzie etc ![]() A tak btw zapoznaj się z : Temat: Tematyka i zasady panujace na forum OCENY |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top mi sie bardzo podoba, ale pczoekam z ocena na wesje Live
![]() Ogulnie za grafike 8+/10 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze bardzo fajny top, odbicie kabelka
![]() ![]() trochę w stopce coś dziwnego się dzieje ![]() to tło w paski mi torchę nie pasuje, nie wiem w sumie jaki kolor bym tam widział po co po prawej stronie kontakt, jak jest w menu. Ja bym dał tak żeby wywalić z prawej strony portfolio i kontakt, a dodać do menu, zaś po prawej stronie dać 2 ostatnie projekty ![]() nie jestem grafikeim, oceniam jako zwykły internauta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:02 |