![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 6.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedna uwaga, bo nie chce mi się czekać, aż się ściągnie całość ->
zrób miniaturki obrazków i z nich linki, bo użycie dużych strasznie przedłuża oczekiwanie (jak ktoś ma wolne łącze - jak ja) pozdrawiam validator - użyj poziome menu - nieczytelne rozkład - (jak dla mnie, a nie oglądam takich witryn) mało czytelne, za dużo info/piksel^2 banner - nie podoba mi się -------------- przepraszam, że piszę tylko o tym co mi się nie podoba (bo jest sporo rzeczy, które mi się podobają ![]() ![]() Ten post edytował gszesiek 2.11.2006, 00:20:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 6.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O tym jednym wiem. Szukam bledu w generatorze miniaturek juz ktorys dzien
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prezentuje sie ladnie, grafika prosta lecz ladna i nie meczy oka, kolory troszke malo przemyslane - lekko za wyblakłe.
Logo.. w sumie to nie ma zadnego..a moze sa.. nawet 3 ![]() Duzo reklam google.. moze za duzo ? Nazwa.. mimo wszystko nie pasuje do serwisu, bo prezentuje troszke wyzszy poziom niz by o tym swiadczyla. Od strony programistycznej tez jest troszke niedorobek.. chocby kilka sposobow uzycia mod revrite - raz katalogujecie, raz przerabiacie do html, a raz uzywacie zwyklych.. nieladnie to wyglada ogolem dosc duzo niedorobek, ale wyglada porzadnie i trzyma poziom moja ocena: 4/6 Ten post edytował Adrian Staniszewski 2.11.2006, 00:06:17 -------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, co to tu robi ? Z kąd te tabele. W zasadzie to jest menu, wiec nie wiem po co te tabele. Dodatkowo roisz <div style=""> Mamy przecież style zewnętrzne.
WTF ? ![]() Dalej, trzeba rozróżnić kiedy dajemy class a kiedy id. Id do obiektu dajemy tylko wtedy kiedy wiemy, że pojawi się tylko raz na stornie. Np: wiesz że kontener center albo main nie pojawi się n-razy tylko 1 raz. Wtedy dajemy id. Class dalejmy jak wiemy że elementów będzie napewno więcej niż 1. Np ty masz te paskudne : tableki z linkami. Można użyć class bo jest ich więcej niz 1. Ogólnie kod to niezła sieka. ![]() ![]() Niektóre obrazki u Ciebie to jakiś kosmos. ![]() Grafika : 7/10 - ładnie się prezentuje. Kod : Sieka ![]() Ten post edytował Kreton 5.11.2006, 15:36:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:58 |