![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
wlasnie zajmuje sie robieniem dzialu filmy w moim serwisie i chcialbym sie dowiedziec jak to rozplanowac, i czego uzyc bym mial efekt jaki chce ![]() jak najlepiej jest skonstruowac dzialanie takiego dzialu? chetnie bym sie oparl na maxiorze (modul na dodawanie filmu; na stronie gdzie filmy sie przeglada pojawia sie jego miniaturka, aktualna ocena i liczba komentarzy, data dodania i osoba, ktora zasugerowala). Dodatkowo film jest ustawiany na poczatku kolejki, wiec najnowsze filmy beda widziane na pierwszych stronach. Moje umiejetnosci to: bardzo dobra znajomosc c++(co pomoglo mi bardzo szybko przesiasc sie na php, ale niestety nie pomoze w serwisie ![]() Prosze o podanie pomyslow jak zaprojektowac dzial filmy. W zwiazku, ze nie mam jeszcze doswiadczenia z php, pomysly jakie mi przychodzily sa moze dobre, ale malo skuteczne i troszke pracochlonne... (moj pomysl to wpisywanie recznie do pliku.txt: link_do_filmu [tab] data_dodania [tab] kto_zasugerowal bylaby jeszcze mozliwosc oceniania i komentowania, oraz przegladanie najlepszych, najnowszych filmow, narazie nie wiem nawet jak to zrobic, ale jesli myslicie, ze to bylby dobry pomysl, napewno sie doksztalce ![]() na stronce po wpisaniu nowej linijki film zostawalby automatycznie dodany, a 21 film na stronie - bedzie sie ich miescic na stronie po 20 - jest przesuwany na nastepna, itd...) dzieki za wszelka pomoc i sugestie ![]() arczi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:14 |