![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy da sie zrobic tak, by tagi formatowania tekstu dopisane do pliku tesktowego byly brane pod uwage przy wczytywaniu owego pliku poleceniem include? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeee, nie zrozumiałem do końca co chcesz zrobić.
Wczytujesz plik przez include, to jak chcesz coś tam modyfikować?
Czy chcesz wczytać normalnie plik do zmiennej i coś w nim wyedytować i potem wyświetlić?
Chyba że posiadam za małą wiedzę i czegoś jeszcze nie rozumiem, to wtedy sorki ![]() Pozdrawiam, MikroUser |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydaloby mi sie cos takiego do systemu newsow
![]() Tekst z formularza (razem z formatowaniem) zapisuje do pliku tekstowego, ktory potem bylby wczytywany includem... a w ten sposob tagi formatowania sa wyswietlane po prostu jako tekst, a nie sa wykonywane. Da sie cos na to poradzic? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Witam,
hmm kurcze myslalem, ze to faktycznie moze pomoc, ale nie... nadal tagi sa po prostu wypisywane ![]() Moze jeszcze jakis pomysl? Poki co dzieki za wszystko ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wiesz co, może prościej będzie jak wrzucić troszkę kodu ...
Bo tak to nie wiadomo co tam robisz ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
MikroUser - glupoty gadasz.
gorzała: użyj poprostu funkcji file_get_contents:
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
Super! wielkie dzieki
![]() ----- dopisane ----- Nie bedziecie zadowoleni z tego co teraz napisze ;d doszedlem do tego, ze to wcale nie wina includa - on rowniez daje sobie rade z tagami zapisanymi w zewnetrznych plikach... sek w tym, ze "<" w takim pliku jest zapisywane jako "<", a ">" jako "<" Co na to poradzic? Pozdrawiam. Ten post edytował gorzala 1.11.2006, 20:07:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
uzyc funkcji str_replace" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
np.
pzdr. Ten post edytował Legro 1.11.2006, 20:25:18 -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:13 |