![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z formularzem w ajaxie. Gdy za pierwszym razem wysyłam formularz wszystko idzie ok. Ale następna próba wysłania jego powoduje przejście do strony do której ajax ma się odwołać aby wykonać reponse. funkcja z advajax:
Formularz w którym wywołuje ajax: reponse idzie tu: co jest nie tak? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o advAJAX.assign()
Zamień sobie na advAJAX.submit() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zmieniłem na submit to strona się przeładowuje i dane nie przechodzą :/
gdzie mam zmienić coś jeszcze, bo składniowo te funkcje się nie różnią ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam identyczny problem :/ Fallout znalazles moze jakies roziwzanie? czy ktos jest w stanie pomoc?
|
|
|
![]()
|
|
Na moim przykładzie:
Różnica taka że w formularzu dajesz <input type="BUTTON> zamiast submit ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 23:58 |