![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
poszukuje darmowego sklepu internetowego ktory umozliwi mi integracje z allegro. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nuSOAP i piszesz sam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie wiem, to jest strasznie duzo pisania, dlatego myslalem ze jest cos rozwijanego, no szkoda bede pisal sam...
hmm a moze wlasnie... zebrac sie i napisac taka aplikacje i sprzedawac ja za mniejsze pieniadze, klienci na 100% sie znajda i mysle ze bylo by to dosc dobre rozwiazanie... a co do kogos kto to napisal, napisali cos takiego i trzepia na tym ladna kase... naprawde nikt nie jest zainteresowany takim pomyslem? Ten post edytował Ciubas.pl 30.10.2006, 21:52:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
allegro cos takiego juz udostepnia chyba ... poszukac na stronach allegro albo poprstu napisz do nich ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
allegro cos takiego juz udostepnia chyba ... poszukac na stronach allegro albo poprstu napisz do nich ... z tego co wiem, od dość sporego czasu allegro udostępniało program, ale był to program do "masowego" wystawiania aukcji, a nie integracja ze sklepem internetowym... chyba, że wypuścili coś nowego, ale w to wątpię |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tylko link do ich API.. Do tego polecam nusoap i kilka.. nascie godzin pracy.
-------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Właśnie zakończyły się prace nad modułem Integracja z allegro z joomla Zachęcamy do kontaktu telefonicznego w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji - 508196803
Można również napisać używając formularza kontaktowego |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:40 |