![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem. W moim serwisie www są tz. RESTARTY które restartują statystyki. Są one co 2 godziny. Chciałbym aby ciągle pisało i odliczało czas. Np. restart jest o 12:00 i jest teraz niby 11:25. I chcę aby pisało: Restart będzie za: 35 minut Może któś coś takiego zrobić? Bardzo podziekuję. Kiedyś zrobiłem ale po odświeżeniu odliczało 2 godziny od nowa. Proszę o pomoc w tym skrypcie. Dzieki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może któś coś takiego zrobić? Bardzo podziekuję. Zrobić za Ciebie, nie.Pomóc owszem. Proszę o pomoc w tym skrypcie. A może wypadałoby nam pokazać ten skrypt?No chyba że mamy Ci wróżyć z fusów? P.S. Proszę poprawić posta. Wyśrodkowany tekst nie jest dobry do czytania. bbCode nie służy do zabawy a posty to nie laurki żeby zabawiać się w formatowanie ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz date aby sprawdzić jaka jest teraz godzina. Potem sprawdzasz kiedy będzie następny restart i odejmujesz. Na końcu używasz echo.
-------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
On uzywa vallheru ( gotowy silnik gry rpg ) i watpie ze ma jakie kolwiek pojecie o php wiec nie pros innych o zrobienie gotowca ...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak. WIem. Już zrobiłem co mi potrzebne. Dziekuję wszystkim za pomoc ;-)
Wszystko działa jak należy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A twoje vallheru jak było dziurawe tak nadal jest dziurawe... (sam z 5 bugów znalazłem)
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:37 |