![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam sobie jedna stronę na smarty gdzie jest katalog z klasami,szablonami,obrazkami itp strona na podstawie tego dziala i jest ok ale taraz zrobilem katalog admin a w nim panel admina i zeby dzialalo musze te glowne katalogi z klasami miec w katalogu admin. Jezeli tym adminie ustawie sciezke do tego " glownego " configa tj ../actions/config.inc.php to sypia sie bledy ze nie moze otwierac innych plikow moze ktos sie z takim czym spotkal. Bo po co mam miec dwa zestawy plikow w roznych katalogach ..
include_path() nie działa nie wiem juz co robic? Czy bezpiecznym rozwiazaniem jest wprowadzenie mozliwoscu umieszczenia panelu administracyjnego pod inna domena ... Ten post edytował acztery 29.10.2006, 23:23:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Najlepiej oprzeć wszystko na ścieżkach bezwzględnych.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:42 |