![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem, chodzi o prosty szkielet wywoływany z parametru
kiedyś plik show.php wyglądał następująco:
troszkę później do pliku euro dodałem połączenie z bazą mysql i plik show.php ma postać:
i wszystko działało OK, ale kiedy dodałem następną walutę dolar-amerykanski, kod miał postać:
ale niestety w tym przypadku dolar-amerykanski już nie działa i jak klikam wchodzi mi funt-brytyjski. Bardzo proszę o pomoc chodzi mi o to, aby przerobić plik show.php, aby móc za pomocą niego otwierać pliki mające skrypty php. Mam nadzieję że udało mi się wytłumaczyć Ten post edytował pajcio 29.10.2006, 21:56:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze tak odpowiedzni tytul dac? regulamin czytalismy?
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a moze tak odpowiedzni tytul dac? regulamin czytalismy? A może tak PW?
Po co te cudzysłowy?
A tu dla odmiany ich brak ![]() Nie lepiej ? Cytat A tak wogóle to po co ci te casy Po to, aby żartowniś nie odczytał /etc/passwd albo jego shadowa ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:53 |