![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Używam TinyFCK. Jednak mam problem.
Wpisany tekst w aktualnościach rozwala mi stronę pod IE i Operą a w Firefox działa normalnie. Odkryłem że trzeba pozamieniać entery na br. Ale to nie rozwiązuje problemu. Raczej tabelka ma stałą szerokość. Ci muszę zrobić żeby ten tekst się tak nie rozwalał? Z góry dziękuję. [WWW] Tutaj jest problem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tekst z środkowej kolumny kończy się takim zdaniem:
Cytat A już za niedługo cała najważniejsza reszta. A za tym zdaniem następuje zamknięcie td, tr i table. Problem w tym, że zamiast </TR> masz </TR Ten post edytował Zajec 29.10.2006, 11:33:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję pomogło (mam nadzieję).
Mam pytanie w jaki sposób wymusić na polu textarea żeby zawijał tekst, np. jak pisze tekst i zbliżam sie do granicy prawgo brzegu pola to chce żeby przesunął mi ten tekst w kolejną dolną linjkę a nie pokazywał paski przewijania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:12 |