![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik .htaccess
bardzo proste reguly. czyli sprawdzam jesli sie zaczyna od oferta/(konkretna kategoria) to przejdz do podstrony jesli sie zaczyna od nazwy strony to przechodze do strony jesli uzytkownik wybral jezyk to przejdz do pierwszej strony(firma) i potem ustaw flage jezyka i wszystko fajnie jesli np uzywam 2 reguly, strona sie ladnie laduje. jednak cyrk sie zaczyna jesli mam regule 1 lub 3 ze "/". ogolnie
taka regula dziala przekazuje parametry ale nie laduje mi sie css. czyli otrzymuje sam teksts. wydaje mi sie ze przegladarka probuje pobrac css czy js z katalogu (w tym przypadku np) "pl" i rozwiazaniem bedzie powiedzenie przegladarce jaki jest katalog glowny dla pliku index.php i wtedy bedzie dobrze sie wszystko dolanczalo. help |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 17.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod DirectoryIndex index.html index.php RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d (...) Pozdrawiam (; -------------------- [workstation] PHPStorm, Apache 2/nginx, php 5.3/5.4, MySQL 5.5/5.6
[employers] Infor S.A., Gadu-Gadu S.A., Redefine, HBM, KnpLabs |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 22:29 |