![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2005 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zmienie metodę na GET to dalej nie działa :/ O co biega ? Takie coś mi się pokazuje po kliknięciu OK: Kod '; print_r($_POST); echo ''; echo 'Name: '.$_POST['name'].'
'; echo 'Email: '.$_POST['email'].' '; ?> -------------------- Immanuel, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pliku odczytaj_zmienne_z_formularza.php zrób Ctrl+C
a tutaj Ctrl+V. W całości. I pokaż go nam. Czy masz tam znaczniki <? ?>?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2005 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odczytaj_zmienne_z_formularza.php wygląda tak jak wkleiłem:
-------------------- Immanuel, pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak masz ustawiony .htaccess? wygląda na to że serwer nie wykonuje sktyptu tylko go wyświetla a to jest spowodowane nieprawidłowym ustawieniem serwera.
|
|
|
![]()
|
|
EDIT: Zestartowałem kompa i serwer i jest OK O_o
Ten post edytował Immanuel 28.10.2006, 15:00:49 -------------------- Immanuel, pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:40 |