![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem i nieznam się zabardzo jeszcze na php. Mam takie oto pytanie: jak mogę dostosować grafikę danego skrypt php do mojej grafiki na stronie? mogę zmienić za pomocą jakiegoś programu lub edytora? jak tak to jakiego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
He? Nie rozumiem, co chcesz dostosować?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafikę, czy wygląd?
Jeżeli idzie o grafikę to możesz ją zmieniać przy pomocy dowolnego edytora graficznego (psp, photoshop, paint). Natomiast część wyglądu (kolorystyka, ułożenie elementów itp.) siedzi w html'u lub w stylach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągłem skrypt do logowania się na stronie i chcę zmienić jego grafikę aby pasowała do grafiki na mojej stronie i pytanie: czy da się to zrobić za pomocą jakiegoś edytora? czy też trzeba znać php aby to zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zadanie dla HTMLa nie php,.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:21 |