![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem mój jest tego typu, że na stronce mam pole <select> oraz pole <input type="text"> i po wybraniu jakiejs opcji z pola <select> pojawia sie male okienko również z opcjami do wyboru z pola <select> i teraz chciałbym, żeby po wyborze którejś z opcji .. wartość tej opcji pojawiła się w polu <input type="text"> na stronce głównej. Jak to zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj o "opener"
przykład: http://www.webinside.pl/js/artykuly/99 Ten post edytował Fallout 26.10.2006, 17:50:30 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tez zrobilem. w otwartym okienku mam cos takiego:
gdzie "formens" to oczywiscie nazwa formularza na stronie głównej, a model to 'name' w polu input type="text" Pokazuje mi błąd, że 'opener.document.formens.model' jest pusty lub nie jest obiektem. a tak mam na stronie głównej:
zastanawia mnie tutaj parametr value, ale czy jest pusty czy go nie ma.. i tak nie działa.. Nie wiem.. Pomóżcie. Ten post edytował lsmith 26.10.2006, 18:04:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 08:34 |