![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronke (korzysta z : php, mysql, potrzebuje maksymalnie 60Mb) szacuje tak miesięcznie okolo 800-1500 odwiedzin (heh chociaz trudno powiedziec) i chce ja zalozyc na jakims platnym serwerze i nie chce sie wpakowac w jakies g...wno, znalazlem taka jedna www.wlasne.pl gdzie jest raczej tanio, ale nie mam doswiadczenia z tymi sprawami wiec bylbym wdzieczny za jakies rady lub linki do innych stron hostingowych.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
szukaj szukaj szukaj tentemat byl tyle razy poruszny na forum .......
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o jej no poswięćcie mi te 3 min :? bede wdzieczny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
o jej poswiec sam 2 minuty tez bedziemy wdzieczni
TO SZCZYT LENISTWA Wymagasz od nas ![]() Zacznij od siebie aby sie nie chcialo poszukac AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA szalu mozna dostac |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
@itsme: polecam melisę. Uspokaja zszargane nerwy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
6 kucharek nie moze nadarzyc z jej gotowaniem po takich postach :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.hosting.pl
www.home.pl www.strefa.pl www.4me.pl www.hai.pl www.e-host.pl www.lh.pl www.dev.pl www.idysk.com www.intous.pl www.az.pl www.domeny.pl . . . . . A ja poświęciłem tych kilkanascie seund na napisanie kilku pierwszych jakie mi na myśl przyszły, pewnie bym wymyślił więcej ale mi się nie chce. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
a np. www.wlasne.pl nadaje się?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2003 Skąd: z epoki lodowcowej Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak BTW takie oferty mnie rozbrajają - "konto pocztowe za 15 zl/rok" - a po miesiącu mówią - sorry, ale nie mamy kasy aby zapłacić za łącze, więc konto mówi papa, albo z drugiej strony admini wogóle nic nie robią w razie awarii, lub nawet nie potrafią tego porządnie skonfigurować :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
radzaw: polecam home.pl tam maja bardzo dobre konta pocztowe. Niedawno zalozylem i nie narzekam. Poza tym posiadaja swietny support.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2003 Skąd: z epoki lodowcowej Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat polecam home.pl
Dzięki, znam ich już od dawna (polecałem również klientom), ale narazie nie potrzebuje konta. Wtrąciłem tylko luźną uwage na temat tanich kont ![]() PS. a co do home.pl - wystarczy zobaczyć ile domen obsługują by znać ich poziom ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
to mowicie ze www.wlasne.pl raczej nie polecacie bo sie troche na to napalilem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2003 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam stronke http://www.risp.pl
Niedawno sobie zalozylem tam konto shellowe 200 zl za rok. quota 200 MB, 10 MB na baze MySQL (mozliwosc zwiekszenia), poczta oczywiscie, wlasna stronka z cgi, php (oczywiscie z obsluga baz danych), kompilatory, uruchamianie wlasnych programow, zainstalowanych juz sporo np. ekg ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:35 |