![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry,
pilnie poszukuje skryptu który wysyła formularz z strony WWW na skrzynke pocztową zmieniony na pdf`a do osoby która wyspełnia ten formularz, następnie ta osoba w swojej skrzynce potwierdza wiadomośc klikając "Zgadzam się" co powoduje wysłanie tej widaomości do właściciela strony WWW. W temaci chciałbym aby był generowany kod zamówienia. Pozdrawiam i czekam to bardzo pilne. P.S i jeszcze chciałby wiedziec jak zrobić aby odświerzał się tylko fragment strony sama ramka z suwakiem znajdująca się na środku ![]() Ten post edytował ficiolotek2 26.10.2006, 21:05:49 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do tego odswierzania to tak jak soutbox czyli wtawiasz IFRAME (kurshtml.boo.pl) i odswierzasz go przez:
Cytat [XHTML/CSS] Automatyczne odświeżanie strony tekst ze strony kess.com.pl
Krzysztof Szypulski - Poniedziałek, 27 grudnia 2004 14:50:10 Niekiedy potrzebujemy, aby nasza strona odświeżała się co jakiś konkretny czas. Przyjmiemy, że bedzie to 60 sekund. Poniżej przykład: PRZYKŁAD <meta http-equiv="Refresh" content="60"> Całość oczywiście powinna znajdować się pomiędzy znacznikami <head>. Warto zajrzeć: http://www.kess.com.pl/?sid=10&pid=3 -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja chciałbym aby w tej ramce która będzie się ładować wyświetlały się pliki z innych stron. TZN. mam menu klikam " o firmie" w tej ramce mi się wyświetla chce iśc do "oferta" klikam oferta i nie ładuje mi się znowu cała strona tylko w tej ramce wyświetla mi się oferta.php
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Skąd: Piła->Kotun(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Renesansowe Królestwa - gra RPG w średniowieczu. Zapraszam :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że autor kultury internetowej nie ma za grosz.
Proponuje się nie wydzierać bo jest to nie na miejscu. Przeczytaj sobie: rtfm.killfile.pl. Oraz proszę poprawić temat wątku stosując się do ogólnie przyjętych zasad pisania w Internecie. |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam ale bardzo potrzebuje tego skryptu. Czy ktoś umie go zrobić? Ile chcecie za niego?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 21:48 |