![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Młoda firma poszukuje pracownika ze znajomością php, MySQL, CSS, HTML do pracy na stałe (w siedzibie) lub do pracy zdalnej (jednak warunek dotrzymywania terminów), preferowana jednak praca w siedzibie na etat (8 godzin przez 5 dni)
Dodatkowym atutem jest znajomość flasha i photoshopa. Wysokość wynagrodzenia (przy umowie o pracę) 1000 zł przez okres próbny (3 miesiące), później podwyżka. Zlecający: 3wymiar Email: cichy@3wymiar.pl Preferowany kontakt: poczta elektroniczna (proszę o przedstawienie portfolio). Nie oczekuje stażu pracy tylko umiejętności. Najważniejsza jest terminowość, więć jeżeli nie jesteś sumienny, nie pisz. Ten post edytował Muhito 25.10.2006, 20:38:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HAHAHAHAHAHAHAAHAHA
Życzę powodzenia w poszukiwanie frajerów -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To forum nie jest przeznaczone do komentowania ofert
2. Pogrubienie calego tekstu sprawia tylko ze jeston mniej czytelny, i nic nie wyroznia -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak za 1000 zeta szuka "tyracza" to może się liczyć z obęlgą
Chłop kopiący rowy zarabia więcej a tu chcą wyzyskać tego "tyrzacza"... Mniejsza o to -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może miał na myśli 1000 zł tygodniowo?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Za dnoofke moge robić
Tygodniowo to mało -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dajcie chłopaki spokój...
Niektórym programistom może i jest to na rękę -> popracować rok i pójść gdzie indziej za kilka razy tyle. Jak ktoś tak chce to jego sprawa i nic z tym nie zrobimy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przedstawiłem warunki... 1000 zł na początek... nie odpowiada Ci bo jesteś Bóg wie jakim phpowcem? to czemu szukasz tu ofert pracy, myślałem, że masz już co robić....
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
czlowieku za 1000 to mozesz tac czlowiekowi na tydzien na ukladanie chodzika
porządny spec sie za to nie chwyci - dygresja ale nie ważne -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to przecież nie potrzebuje pożądnego speca który za pierdnięcie w stylu "hello world" weźmie 10000 tylko młodego studenta, który np. chce się wdrożyć w życie zawodowe, nabrać praktyki, czegoś nie nauczyć bo do tej pory programował strony dla cioci.
Podlicz ile kosztuje pracodwacę ZUS, photoshop, flash, winda i cała ta zabawa w Polsce z prowadzeniem firmy, dopiero krytykuj... nie mówię, że reprezentuje microsoft, tylko młodą firmę, która szuka człowieka który za 1000 zł się wdroży, a później jak się wykaże dostanie tyle, za ile zrobi. I tyle... jeżeli Ciebie to obraża, spoko, ja zamiast układać kafle wolałbym popijać colę przed kompem. W firmie której zaczynałem 90% zarabia tyle i żyje, a co ze stażystami? więc może podejdź do tego z innej strony. |
|
|
![]()
|
|
nie wazne o co biega
ludzie u mnie mają lepiej za wyższą stawkę ale i tak uważają że to mała ale kończe temat -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to możliwe ze ten temat jeszcze nie został zamknięty. Proponuję lekturę Temat: Zasady pisania na forum Praca oferowana w szczególności pierwsze 3 zdania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:20 |