![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.. użyć sesji? Gdy się już odświeżyła to dalej nie odświeżać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sam juz nie wiem mysle i mysle..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz skrypt w javascript. Uzyj funkcji setTimeout() o ile dobrze pamietam i wsadz ja w jakas funkcje ktora jest wywolywana <body onload="java script: funkcja()"> a funkcja przekierowywalaby do samej siebie tzn odswierzala i kontroluj liczbe odswierzen przez jakas zmienna spoza tej funkcji. np jak przekroczy ta zmienna wartosc jakas okreslona to przestan odswierzac i nie wywoluj funkcji set timeout. Napisalbym ci troche kodu ale nie jestem zadobry w javascript i nie mam czasu za duzo zeby go sobie przypominac ale wiem ze takie cos da sie przy pomocy javascrpt zrobic
|
|
|
![]()
|
|
No ja terz w javescript dobry nie jestesm nawet jej funkcji nie znam... To jak bedziedziesz mial troche czasu to chociaz sprubuj napisać:) Bylbym wdzieczny...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest forum służące podpowiedziami, naprowadzaniem na właściwy tok myślenia, a nie zrób to za mnie. Dostałeś podpowiedzi, poszperaj w internecie. Jeśli brak Ci czasu, chęci, zapału, umiejętności to ustal stawkę za napisanie skryptu i napewno zgłoszą się chętni...NIc za darmo....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh jednak polaczylbym php z java script:
to wsadz w naglowek strony miesdzy <script> Kod function reload(){ document.location = 'index.php' } a to przy wyswietlaniu strony
nie probowalem czy zadziala. Ten post edytował piotrekkr 24.10.2006, 22:00:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:36 |