![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomóżcie kochani frustratowi
Mam tabele zamowienia z polami expire, zlozono, zaplacono typu data itd. :-) Ot pytam bazę o zamówienia po 2005-01-01:
Dostaję wyniki: a) jeżlie odpytuje mysql z konsoli - jest oki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) jeżeli odpytam przez phpMyAdmin - jest również oki c) jeżeli odpytam przez mysql_query() w moim php je do d..... :-( wszystkie pola typu data przyjmują wartość chyba ostatniego PK pasującego do zapytania pozostałe pola są ok Spotkał ktoś coś takiego. Co mogę robić źle, może coś muszę ustawić przy połączeniu. Dodam że to test dokładnie ten sam serwer ta sama konfiguracja Proszę o pomoc dobre dusze Pozdrawiam pawel |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz kod php
Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz nosa kossa
już sobie poradziłem przy okazji dowiadując się że zapytanie nie do końca jest zgodne ze standartami Ale problem faktycznie tkwił w konstruktorze obiektu który interpretował dane. Szukałem a miałem to pod nosem Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:07 |