![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem już jeden taki temat ale nie było tam rozwiązania...
Chciałbym aby w pliku zapisały się wszystkie rekordy w postaci id - log - time id - log - time id - log - time id - log - time itd. Mógł by ktoś mi podpowiedzieć co umieścić w znaki zapytania -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co ta zmienna ins ma zawierac?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież to chyba już logika, ma zawierać id - log i time
-------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przede wszystkim skrypt, który nam zaprezentowałeś jest mało optymalnie napisany, a to co ma zrobić da się napisać o wiele prościej i lepiej. Poświęciłem chwilę czasu, ( głownie za sprawą wiadomości na gg jaką dostałem ![]()
Oczywiście dodałem kilka rzeczy, które były mi niezbędne do odpalenia skryptu u siebie, ale zasadę działania już masz, po prostu przerób swój skrypt trochę, na wzrór tego co napisałem i będziesz miał. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 92 Pomógł: 15 Dołączył: 21.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:22 |