![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem ktory jak dal mnie zadziwiajacy jest i wogole kosmiczny. Napisałem taka klase:
uzywam jej i jak odswierzam strone to raz funkcja isAdmin() pokazuje ze admin a raz ze nie :/ wogole nie wiem jakim cudem tak moze pokazywac hosting jest na internetdsl.pl ja nie wiem podobnie mam tylko z inna strona na boo.pl trace powoli nadzieje. Na localhoscie zadnych bledow nic wszystko dzial jak powinno na hostingu nie dziala jak powinno i tez zadnych bledow. Zaraz szlak mnie trafi. Prosze o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektóre serwery, szczególnie te darmowe,
mają wyłączoną obsługe sesji, napisz sobie jakis mini skrypt żeby sprawdzić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to nie sa darmowe serwery internetdsl to serwer dsla telekomuny a boo.pl tez jest platny ale oni cos ostatnio kombinuja z tym php :/ zupelnie nie wiem co jest zle bo na localhoscie wszystko dziala a jak wezme na serwer to i sie zalogoje i pozniej zaczynam odswierzac to raz jestem zalogowany raz nie wogole kosmos jakis jak dla mnie aha dodam ze na serwach jest php5.
// edit rozwiazalem problem przez zalozenie na ovh.pl darmowego konta. Polecam jesli ktos bedzie mial podobny problem Ten post edytował piotrekkr 23.10.2006, 18:15:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz do administracji z pytaniem o obsługę sesji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za każdym razem jak uruchamiasz tą klasę masz tablicę POST z tymi elemetami?
|
|
|
![]()
|
|
e tam po co sie uzeraz z tymi ludzmi to jest telekomuna czemu sie dziwic pewnie i tak by nie odpisali albo odpisali po 2 tyg a tak mam dobry i darmowy hosting na ovh.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
e tam po co sie uzeraz z tymi ludzmi to jest telekomuna czemu sie dziwic pewnie i tak by nie odpisali albo odpisali po 2 tyg a tak mam dobry i darmowy hosting na ovh.pl Czy ten hosting na OVH taki wspaniały jest to nie wiem... Mam tam konto i czasami mam ich dosyć. |
|
|
![]()
|
|
Za każdym razem jak uruchamiasz tą klasę masz tablicę POST z tymi elemetami? tzn czasem mam czasem nie jak nie mam to wartosci domyslne sa zazwyczaj ''. To zalezy od tego do czego jej uzywam. Importuje ta klase do innego pliku:
a pozniej :
ale akurat $_POST[] nie ma tutaj nic do rzeczy bo logowanie dziala samo w sobie tylko jest cos nie tak z sesja bo jak uzywam funkcji: to ona czasem zwraca true a czasem false :/ a ty zalezy tylko i wylacznie od tego czy sa ustawione konkretne zmienne sesyjne. Cytat Czy ten hosting na OVH taki wspaniały jest to nie wiem... Mam tam konto i czasami mam ich dosyć. ja mam dosyc tego internetdsl.pl i boo.pl bo tam ten skrypt nie dziala i jest ten sam problem :/ a na ovh dziala bez problemow zadnych wiec jest lepszy ![]() Ten post edytował piotrekkr 23.10.2006, 19:20:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:00 |