![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wchodza na moją stronę index.php wyświetla mi się taki błąd:
Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/rts_www/www/index.php:2) in /www/rts_www/www/include/common.php on line 2 Fatal error: Using $this when not in object context in /www/rts_www/www/include/common.php on line 11 W pliku common.php mam taki kod:
Nie mam pojęcia o co chodzi :/ Może mi kots pomóc rozwiązać problem? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Do pliku index.php, na początku wstaw:
2. Jeśli to twoja strona to nie używaj w tych liniach $this
---- A poza tym nie przekopiowałeś całego pliku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, usunięcie $this pomogło.
Strone kupiłem jako gotowiec za pare złotych i okazuje się że jest cała w błędach :/ Na stornie join.php wyświetlają się błędy: Cytat Notice: Undefined variable: submit1 in /www/rts_www/www/join.php on line 11 Notice: Undefined variable: submit1 in /www/rts_www/www/join.php on line 35 Notice: Undefined variable: submit2 in /www/rts_www/www/join.php on line 43 Notice: Undefined variable: submit3 in /www/rts_www/www/join.php on line 100 A taki jest kod strony:
c.d. kodu:
Co w niej jest nie tak ![]() Jest jakaś strona/program który pokazuje gdzie są błędy na stronie dokładnie? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Te błedy, to są NOTICE - nie spowodują nic złego - świadczą jedynie o niechlujstwie programisty
![]() W pliku php.ini masz sterowanie wyświetlaniem błędów - ustaw na E_ALL ~E_NOTICE - ostrzeżenia znikną. Ten post edytował Cysiaczek 23.10.2006, 16:55:02 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ale chyba coś musi być nie tak. Nie można się w ogóle rejestrować. Na stronie www.rts.iq.pl/join.php likacjąc na 'akceptuj' strona się tylko odświerza, nie chce iść dalej. Na innym serwerze z tymi samymi plikami wszystko działało ok :/
Ten post edytował rts 23.10.2006, 18:47:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie masz zadeklarowanych tych zmiennych gdzie sprawdzasz je w ifach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze inne urtawienia registers_globals ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A co to jest registers_globals
![]() Na jednym serwerze strona mi działa na drugim nie, dokładnie chodzi o tą rejestracje. Czy jest to spowodowane błędami na stronie i ustawieniami serwera w różnych firmach? I czy jedynym sposobem na to aby rejestracja działała na tym serwerze gdzi enie działa jest poprawienie błędów na stronie? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:34 |