![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wszystko było w jak najlepszym porządku aż tu nagle po dodaniu kolejnego CASE się sypnęło. Nie wiem co jest nie tak bo juz wszystko przeanalizowałem... mam nadzieję, że wy będziecie w stanie pomóc. Kod wygląda tak:
zaczelo sie sypac po dodaniu "case "mojekonto"", plik mojekonto.php wyglada tak:
oba pliki, zarowno ten glowny jak mojekonto.php znajduja sie w katalogu moduly/uzytkownik/ Wyswietla sie komunikat o bledzie: Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /test/moduly/uzytkownik/index.php on line 44 Linia 44 to: $zawartosc.= "<big><b>Zostałe¶ wylogowany!</b></big>"; -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wiem co jest nie tak bo juz wszystko przeanalizowałem Oj nie wszystko, nie wszystko. Linia 42 w listingu który pokazałeś:A gdzie średnik na końcu? BTW: linia 48 spowoduje, że nie będzie działać tak jak chcesz: Zamiast operatora porównania użyłeś operatora przypisania. Poza tym nazwy kluczy w tablicy asocjacyjnej podajemy w cudzysłowiu! pozdr. Ten post edytował siemakuba 22.10.2006, 19:51:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, faktycznie, dzieki wielkie za pomoc.
Z tym przypisaniem faktycznie... sam znalazłem przez przypadek. A jeśli chodzi o cudzysłów to powinno być tak: if($_SESSION['zalogowany']==1) { czy tak: if($_SESSION["zalogowany"]==1) { tzn pojedyncze ciapki czy podwojne? -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jeśli chodzi o cudzysłów to powinno być (...) pojedyncze ciapki czy podwojne? Zasady są takie same, jak zasady dot. "ciapkowania" stringów - http://pl2.php.net/manual/pl/language.types.string.phppozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:03 |