![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]()
a teraz zamiast flasha widze czarne tlo ![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to nic wspólnego z wersją flash'a. Używasz po prostu kodu, który jest nierozpoznawany przez przeglądarki. Żeby to sprawdziś uruchom ten kod w walidatorze
![]() Żeby było poprawnie zrób tak: I nie wykorzystuj znacznika <embed>. FF i Opera nie mają zielonego pojęcia co do nich mówisz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne, zawsze mi dzialalo z moim kodem. Tylko po aktualizacji do flasha9 dzieja sie cuda.
Ale dzieki, z Twoim kodem dziala ok:) -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serio? Jakoś nie wydaje mi się, żeby flash skompilowany do chociażby wersji 6 zadziałał prawidłowo pod FF (1.5 czy 2.0) czy operą (8 czy 9)
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
ja uzywam tylko FF
![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
Dziwne, bardzo dziwne. Mam prośbę, jak bedziesz miał chwilkę spróbuj tego flasha zapisać do jakiejś niższej wersji i wyświetlić za pomocą tego kodu, który podałeś.
Ciekaw jestem czy jest to kwestia playera czy wersji w jakiej został skompilowany. Powiem tak. Mi z Twoim kodem w FF 1.3-1.5 nigdy się fleszyki poprawnie nie wyświetlały. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra rzecz do osadzania flash'a, polecam.
-------------------- emiker
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:17 |