![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Szukam od dłuższego czasu sposobu aby miniaturki tworzyły mi sie automatycznie z filmikow typu video.google czy youtube Wiem ze istnieje taka mozliwosc dzieki ffmpeg ale malo hostingowcow to oferuje (w Polsce nikt!) Na dedyka mnie nie stac ![]() Prosze o pomoc Pozdraiwam Webmatt GG: 3634828 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To sobie skompiluj ffmpeg i uruchom go przez cgi - przewaznie katalog cgi lub cgi-bin
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzieś w necie widziałem funkcje w php do tworzenia miniaturek. Poszukaj, może coś znajdziesz. Jak coś to wrzuć na forum...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://ffmpeg-php.sourceforge.net/ tutaj jest rozszerzenie do phpa, klasa udostepniajaca API potrzebne do generowania takich miniaturek z video. Na stronei dostepna jest dokumentacja i wszelka potrzebna pomoc.
A ja sie znow doczepie do 1010: Co to jest za odpowiedz ze gdzies w necie widziales jakas funkcje, to poszukaj jej i pomoz koledze ktory pyta, jak zwykle odpowiadasz nic nie wnoszac :// -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wniosłem to że dałem informacje że takie funkcje napewno istnieją. Następnym razem bardziej rozwine odpowied
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok 1010 juz wiecej nie musisz wnosic w ten temat ;-)
thornag dzieki za pomoc ;-) szkoda ze po angielsku ale postudiuje troche i bedzie super ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:53 |