![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem sobie składnik do mojego frameworka. Komponent ten tworzy formularze z nietypowym wyglądem (który zaporzyczyłem od badboy'a). W krótce wejdzie do NyssFramework, jako jeden z helperów(?), a póki co jest napisany tak, że może działać samodzielnie. Plik przykładnowy umieszczony jest w katalogu z samą klasą (index.php).
Aby wszystko działało fajnie i pięknie dodajemy na stronie w sekcji head: Następnie includujemy sobie klase NyssNiceForm
i dalej jak w przykładzie ![]() Przykładowy Formularz: http://envp.ovh.org/NyssNiceForm/ oraz sama klasa do pobrania: NyssNiceForm_v0.1.tar.gz Mam nadzieję, że klasa się komuś przyda. Jest jeszcze bardzo 'młoda' i pewnie pełna błędów, ale validator ją zatwierdził, moje oko - też więc... ![]() Ps. Zapomniałem dodać, ale może ktoś nie zrozumie (choć wątpie) Jak dajemy:
To drugim parameterm jest namespace, w którym klasa sobie dany lement zapisauje - możemy wpisać co kolwiek. Jeśli są jakieś pytania to : kamil@linux.pl Ten post edytował envp 22.10.2006, 11:14:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:39 |