![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam prosibym o jakieś nakierunkowanie...
Robię mianowicie system newsów Dotarłem już prawie do końca teraz pozostało mi usuwanie wiadomości. Chciałbym mianowicie wyświetlić newsy z checkboxami koło każdego newsa , zaznacza się które się chce usunąc i usunąc je (mechanizm znany prawie każdemu użytkonikowi jakielkolwiek poczty z dostępem do www ![]() poniżej kod fumkcji która odpowiedzialna za tworzenie checkboxa, daty i tytułu newsa $v jest zmieniany co jeden w pętli aż do końca , cała pętla znajduje się w tagach
funkcja:
Mam zrobione to tak że z czytuje z pliku , ładuje do tablicy Usuwając newsa przesówam wszystkie elementy tablicy o -1 od newsa którego usuwam ...czyli news z pozycji 3 zostaje zastąpiony przez 4 , 4 przez 5 etc. i tak do końca. Problem mam teraz kwesti takiej: jak przesłac które newsy chcę usunąć....można za pomocą GET , komplikacja robi się z chwilą gdy muszę wyświetlić powiedzmy 40 newsów , usunąc większą ilośc .... Da się to zrobić ale fragment kodu odpowiedzialny za sprawdzanie kazdej wartosći czy jest TRUE czy FALSE ( czyli usun newsa numer 30 np) zajmie duzo miejsca... Może ktoś mógłby zasugerować coś zmyslniejszego ( baza mysql odpada ![]() Ten post edytował Khobar 21.10.2006, 22:39:33 -------------------- Zapraszam na http://khobar.ovh.org
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 08:06 |