![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję kreatywnych osób do projektu platformy eLearningowej. Oczywiście za konkretne wynagrodzenie!! Projekt wygląda tak - jest pomysł, trochę umiejętności i... długo długo nic... ale co najważniejsze jest rynek zbytu. Pomysły dotyczące współpracy proszę kierować na email: biuro@netout.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ale o co chodzi? Jest to oferta pracy czy może jakiś hydepark?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja widzę to tak:
1 ) Umowa o dzieło - ew. zlecenie 2 ) Ja kasę za ten projekt otrzymam dopiero w drugiej połowie przyszłego roku - ale jestem w stanie pokryć koszty pracowników - chyba że ktoś woli partycypować w zyskach z całości projektu(oczywiście na podstawie odpowiedniej umowy) 3 ) Oczekuję propozycji zainteresowanych osób względem: a ) czasu jaki jest potrzebny na realizację takiego projektu b ) oczekiwanego wynagrodzenia(w ujęciu miesięcznym bądź za całość realizacji) c ) jakie zasoby byłyby wskazane(ilu ludzi) propozycja nadal aktualna. spotkała się z małym zainteresowaniem ze strony forumowiczów ![]() znalazłem firmę która podejmie się takiej realizacji ale mam pewne zastrzeżenia co do ich propozycji. jeśli kogoś interesują jakieś szczegóły to proszę pytać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:51 |