![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Znalazłem (po długich poszukiwaniach) niedawno klasę do generowania animowanych gifów. Klasa pobrana z serwisu http://gifs.hu i wygląda następująco - GifMerge.class.php - zawartosc klasy nie mieści się w poście ![]() Klasę wywołujemy następująco:
tworzy się animowany gif w locie i wszystko jest ok - tylko że za "Chiny Ludowe" nie wiem jak sprawić, aby wygenerowany gif zapisał się w wybranym katalogu na serwerze - oczywiście imagegif() nie pomaga .... Macie może jakieś pomysły? Będę wdzięczny za pomoc! -------------------- Początki zawsze sa trudne...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
To zwraca zrodlo gif'a? W takim razie poprostu to zapisujesz do pliku, i tyle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorka ze odswiezam, ale ja tez mam problem. Gdzie tu ustala sie po ilu sec ma sie wyswietlic nastepny obrazek? Kombinuje i szukam wszedzie i znalezc nie moge.
EDIT: Pokombinowalem, i wystarczy ustwaic delay na 0 a w klase zmienic zmienna $dly na jaka sie chce predkosc ![]() Ten post edytował bim2 5.04.2007, 17:56:48 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 18:18 |