![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem wywołuje poniższy skrypt i nie otwiera mi wogóle .pdf'a tylko tak jak by się zawiesz:
Co może być z nim nie tak (skrypt z książki):
Zastanawiam się czy to nie błąd w szablonie. Nie potrafiłem znaleźć przykładu wiec używając sztuki dedukcji ![]() zrobiłem go tak Twój <<NAZWISKO>> A nie <<Nazwisko>> <<wynik>> <<data>> Ten post edytował Wykrywacz 20.10.2006, 11:11:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A error_log nie wie nic na ten temat?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie niechce mi nic pokazać, bo tak jakby przycina tą stronę po próbie wywołania. No i przez to nic nie pokazuje
wywala tylko w nagłównku druk.php (Obiekt application/pdf) Ten post edytował Wykrywacz 20.10.2006, 11:18:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tam w else to świadomie nie użyłeś klamer? Chociaż nie sądzę, by o to akurat chodziło...
|
|
|
![]()
|
|
Nieświadomie zjadłem
![]() Ale racja nie w tym leży problem... |
|
|
![]()
|
|
A zablokuj wyświetlanie nagłówków, poustawiaj jakieś potykacze (echo "tu jestem"; etc) i zobacz, gdzie Ci się zawiesza.
|
|
|
![]()
|
|
Doprowadziłem to do takiej postaci samo w sobie działa. Problem pojawia się przy otwieraniu.
W tedy wywala infor, że plik jest uszkodzony. Podejżewam że jest to wina szablonu bo szablon wygląda : Kod RAPORT GENERACJI PRZELEWÓW FIRMA: <<FIRMA>> TYP PRZELEWU: <<TYP>> Zamieszczam na wszelki wypadek kod. Orientujecie się w którym miejscu może występować błąd?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:47 |