![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dosc ciekawy problem...
Najpierw kod
nic wielkiego, ale... to nie dziala. Nie wiem dlaczego, ale przez PHP5 nie przesyla mi w ogole POSTa. GET dziala ok. Sprawdzalem dokladnie to samo ale jako php4 i dziala poprawnie. PHP5 chodzi jako modul. Nie dziala zarowno dla test.php5 jak i test.php z .htaccess AddType application/x-httpd-php5 .php Czy ja o czyms nie wiem? ![]() PS: pogooglowalem na zagranicznych stronach i nie jestem jedyny, ktory ma taki problem. niestety nikt nie zna rozwiazania :/ Czy Wam sie cos takiego przytrafilo? Ten post edytował MrMag 19.10.2006, 21:22:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
która wersja php ![]() Cytat A critical bug with $_POST array handling as well as the FastCGI sapi have been discovered in php 5.1.3. A new php release 5.1.4 is now available to address these issues. All php users are encouraged to upgrade to this release as soon as possible.
-------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazlem tego buga. mialem wersje 5.1.4. wgralem 5.1.6 (najnowsza) i tez nie dziala
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:17 |