![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem? Strona : http://www.hyh.pl/tmp/kurs/ przy pierwszym wejściu pod IE 6, większość użytkowników ma prawą stronę pod spodem, tak jakby jakiś element się rozszerzył za bardzo i wyszedł poza ustaloną szerokość.
Nawet po usunięciu plików tymczasowych nie potrafię tego efektu powtórzyć co utrudnia szukanie/poprawienie błędu. Proszę kolejną osobę na gg o sprawdzenie czy im opada ta prawa strona i przeważnie wychodzi, że tak - po odświeżeniu już wszystko ok. Wydaje mi się, że to może wina tabelki, albo obrazków w tabelce. Aktualnie dodałem cellspacing="0" cellpadding="0" na sztywno, a nie przez css, ale zabrakło mi ludzi do testowania na gg ![]() Jakaś sugestia? -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod mozillą wyświetla mi się tylko czarny pas na górze i nic więcej.
Co do uciekania pododawaj width i height to obrazków, powinno pomóc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodawałem, ale niestety nie pomogło nic
![]() Jednak jest coś dziwnego, że czasem przy pierwszym ładowaniu strona wygląda inaczej, spotkałem się też z takimi przypadkami pod firefox. Stronę można obejrzeć pod : Kurs przygotowawczy na Wydział Architektury Ten post edytował sf 23.10.2006, 08:27:59 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 06:08 |