![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 7 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy instenie oprócz parametru
upload_max_filesize w php.ini jakieś inne miejsce w którym zapisane są ograniczenia odnośnie wielkości upload'owanych plików? Może w apache? Mam formularz przesyłający pliki metodą POST. Ale jeśli plik jest ma np. 10MB rozmiaru to skrypt po przesłaniu ląduje na głównej stronie nie przekazując żadnych parametrów (ani pliku ani innych pól formularza) tak że nie mam nawet co debugować ![]() Da się przesłać formularzem plik 200 MB? Czy może trzeba coś dodaćw formularzu? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze w php.ini zmienna post_max_size.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 7 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak! To było to!
![]() Ale znalazłem jeszcze w apache parametry pliku httpd.conf : LimitRequestBody 102400 LimitRequestFieldSize 16380 Dzięki! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:36 |