![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem pewiem czy temat nie powinien się znaleźć w otowych skryptach, ale trzeba było gdzieś go umieścić
![]() bawię się pear'owym graphem i mam z nim dwa problemy ![]() Drugo mój problem to taki: na poziomej osi są dni miesiąca. jeśli dane na podstawie których jest rysowany wykres są np tylko od 5 danego miesiąca, to pozioma oś wykresu zaczyn a się właśnie od 5.. Jest jakaś możliwość żeby poziomą oś ustalić na sztywno ? oto kod:
--- edit --- ahh, jest to zwykła krzywa z punktami załamania któe podałem. wie ktoś może jak jeszcze nad tymi punktami wypisać konkreną wartość na których są 'zawieszone' ? Ten post edytował macek 17.10.2006, 22:14:13 -------------------- Bez takich avatarów - moderator
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy na pewno ta biblioteka jest taka dobra?? a może użyć GRAPHPite o wiele wydajniejsze i ciekawsze rozwiązanie..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
byćmoże warto, nie wnikam, ale muszę zorbić to na image_graphie
![]() -------------------- Bez takich avatarów - moderator
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:43 |