![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem wystapił po reinstalacji systemu. Wczesniej dzialo bez problemu.
Wystepuje zarowno przy imporcie danych w Accessie jak i przy wykorzystanieu metody transferdatabase Jezeli plik ma nazwe dluzsza niz 8 znakow wywala błąd: The Microsoft Jet database engine could not find the object <name>. Make sure the object exists and that you spell its name and the path name correctly. (Error 3011) Jezeli krotszy... : External table is not in the expected format. (Error 3274) Skonczyly mi sie pomysly.. System: Win XP SP2 Office Xp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypomnij sobie dokładnie jaką wersję Access'a miałeś (ja mam np. MO Access 2003 11.6566.6568 SP2 i u mnie import z *.db działa) przed reinstalacją systemu, tu może być pies pogrzebany....Może masz jakieś elementy wyłączone ?
-------------------- ________________________________________________________________________________
czy programiści używają jeszcze diagramów ? jeśli nie, to tylko zwykli koderzy są ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 12:49 |